RING OSS - 08-124 207 45

Installera tvättmaskin Stockholm

RING OSS - 08-124 207 45

Om oss

Vi kan installera tvättmaskin i Stockholm men också diskmaskin.

FEM Entreprenad är stationerade i Åkersberga norr om Stockholm, men kan installera tvättmaskin eller diskmaskin även i skärgården och andra delar av länet. Kontakta oss när du behöver hjälp att installera tvättmaskin i Stockholm eller skärgården!

Proffs på att installera tvättmaskin i Stockholm

När vi ska installera tvättmaskin i Stockholm är vi snabba, effektiva och noggranna, så att du som kund kan känna dig trygg med att installationen är korrekt gjord och kommer att hålla lika länge som tvättmaskinen. Du kommer inte att ångra att du anlitat proffs för att installera tvättmaskin i Stockholm!

Vi gör dock mer än att installera tvättmaskin i Stockholm – vi installerar alla typer av vitvaror: diskmaskin, kyl, frys och torktumlare bland annat. Har du integrerad tvättmaskin att installera i Stockholm? Det kan vi förstås också lösa – vi är experter på installationer och anpassar oss efter dina önskemål, platsen och maskinen.

Mer än att installera tvättmaskin i Stockholm

Vi är dessutom bra på kökssnickerier, så när du behöver en ny bänkskiva, socklar eller andra platsbyggda lösningar kan vi hjälpa dig få till en bra och snygg lösning i just ditt kök. Om du håller på och bygger ett nytt kök och vi ska hjälpa dig installera tvättmaskin i Stockholm kan vi även hjälpa dig med andra installationer och lösningar när vi ändå är där!

Vi på FEM entreprenad har lång erfarenhet av olika typer av installationer, och är experter på att installera tvättmaskin i Stockholm och Stockholms skärgård.

Tveka inte att kontakta oss när du har frågor om att installera tvättmaskin i Stockholm, eller om du vill ha en offert för ett jobb, vi svarar så fort vi kan.