RING OSS - 08-124 207 45

Installera tvättmaskin Stockholm

RING OSS - 08-124 207 45

Installera tvättmaskin

Tvättmaskin med tvätt efter att vi kunnat installera tvättmaskin i Stockholm.

För att kunna installera tvättmaskin i Stockholm krävs det att både el och vatten är framdraget där du vill ha din tvättmaskin. Kontakta oss om du har några frågor kring vårt arbete med att installera tvättmaskin i Stockholm eller Stockholms skärgård.

Innan vi kan installera tvättmaskin i Stockholm

Om det inte finns eluttag eller vatten där du vill installera tvättmaskin i Stockholm behöver du anlita en elektriker som fixar elen, och en rörmokare som drar om vattenrören till rätt plats. Om detta redan finns kan vi snabbt och enkelt installera tvättmaskin i Stockholm och i ditt badrum eller tvättstuga, eller i köket om du vill ha den där.

Det behöver även finnas tillgång till avlopp när vi ska installera tvättmaskin i Stockholm, så att smutsvattnet har någonstans att ta vägen efter tvätt. Ditt eluttag måste dessutom vara jordat, för att säkerställa att maskinen aldrig kan bli strömförande och ge dig eller någon annan i hemmet en elchock.

Om installation inte ingår

I många fall idag ingår det att någon ska installera tvättmaskin i Stockholm när du köper maskinen, men ibland gör det inte det och då är det smidigast att ta hjälp av en expert som oss. Vi hjälper dig installera tvättmaskin i Stockholm och Stockholms skärgård så att du blir nöjd och dina kläder, lakan och handdukar blir rena. Med oss behöver du aldrig oroa dig för läckage eller elfel med din nya tvättmaskin – vi vet vad vi gör när vi ska installera tvättmaskin i Stockholm.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring att installera tvättmaskin i Stockholm eller Stockholms skärgård – vi svarar så snabbt vi kan.